fredag 10. april 2009

Puerto Viejo


Det var rart å komme fra Cuba og tilbake til Costa Rica! Denne gangen dro vi ned til Puerto Viejo som skulle være en surf/party-by! Endelig! Da vi kom fram etter å ha nådd bussen på sekundet, og kjøpt billettene på minuttet, kom vi oss endelig fram til den lille byen. Vi vandret rundt på grusveiene og leitet etter hostell! Vi kom oss til slutt inn på et hotell, faktisk, og de viste oss et skamnice lite rom som bestod av en seng og vinduer rundt hele rommet, akkurat som et lite tårn. Perfekt! Hvis jeg hadde hatt en kjæreste og hun hadde vært med.. Vi så på neste rom, vegger fulle av skrift og tegninger.. Det billigste og ekleste ever.. Perfekt for oss! Vi så oss rundt og det stod mange morsomme og skumle ting på veggene. F.eks stod det ALONE med rød maling som hadde rent nedover døra.. Freaky! Jeg startet ganske godt med å skrive og tenge på veggene jeg også.. Eller mer spesifikt over dragen noen hadde tegnet med blyant på 1/4 av veggen og sikkert brukt hele oppholdet sitt på å tegne.. Mjaa..

Puerto Viejo var stappa med surfebutikker, rastaer og vegetarmat! De hadde alt på hvert hjørne.
Det var rart å komme hit rett etter Cuba, vi gikk inn i butikken og vi fant soyamelk i mange smaker, soya kjøtt, uendelig med havregryn og et uendelig tilbud av andre godsaker! Dette er ikke en stor by heller, en bitteliten by på kanskje max 8 blocks. I Cuba var det ganske håpløst å i det hele tatt lete etter noe av dette. Jeg følte jeg hadde kommet til en annen verden!

Vi kjøpte oss hvert vårt surfebrett for å spare penger istedenfor å leie på alle plassene, for så og selge dem på siste stopp, Mexico!
1 bølge, 2 bølger, KNEKK! Der lå Sissil og fløt sammen med ikke bare en del surfebrett, men to!
I tillegg til at det var sykt grunt her (jeg kunne faktisk bære brettet på hodet ut forbi der bølgene brakk) var det også sykt ekle bølger som drar deg ned i sanden. Hun hadde fått brettet ned i sanden, mens hun hadde flydd opp og landet på spissen med innsiden av lårene. AAAAAAUUU!! Nå går hun rundt med de sykeste blåmerkene på lårene og det ser ut som hun har blitt utsatt for noen ganske syke ting på reisen..

Heldigvis for at Sissil knakk brettet og det plutselig ikke ble billigere å kjøpe brett enn å leie, traff jeg den kuleste fyren jeg har truffet i hele mitt liv! Han ville bytte de to surfebitene mot et av hans brett pluss et mellomlegg, selvfølgelig.. Han var helt lost, hele tiden! Han bor i en liten surfshack på stranden hvor han har en sånn bærbar komfyr og en masse surfebrett. Ok, jeg kan ikke forklare det, men herregud, han va så sykt lost og så sykt kul! Alt som kom ut av munnen hans holdt jeg på å dø av!

Et lite høydepunkt må jeg si var når et sykt random band med en tykk cowboy fyr spilte og han ble forbannet for folk så på tv istedenfor.. Det ble uttvekslet masse random banneord og plutselig slutter musikken og en fyr kommer opp og drar cowboy-fyren over keyboardet slik at alt utstyret deres faller på bakken. Alle i bandet stod klare til å sloss, men fyren stakk av og de spilte videre som om ingenting hadde hendt..
Åja, så fikk Sissil dreads av en dame som ikke bare hadde spesialisert seg i frisør-yrket, men også drugdealing og prostitusjon eller pimping, er ikke helt sikker. Dreadsa gikk selvfølgelig ut neste dag, og vi dro videre til Panama!


2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Ser ud som du har fått me d mesta... går å legge meg eg...

    SvarSlett