fredag 13. februar 2009

Santiago

Da var jeg ferdig med den første boka mi og på tide å begynne på den andre.
Har brukt ganske lang tid, men det har ikke blitt så mye tid til lesing eller skriving.
Jeg er gira på Santiago! Varme!
Vi busset fra flyplassen til byen og gikk til et random hostell. På veien så vi mange personer med Herbalife merch, vesker, armbånd, tshirts, buttons! Her må det være et seminar eller noe. Og riktig nok, det var det. Typ 400 stk som hadde tatt absolutt alle sengene i hele Santiago! FUCK OFF!
Vi vandret videre til neste hostell rett borte i gata, de ringte rundt til mange hosteller for oss, men ingen hadde ledige senger. Bare et som kosta sånn typ dødsmasse! Nei takk! Jeg var klar for å sove på gata, siden vi ikke fikk sove på gulvet deres. De fikk kontakt med et som visstnok hadde plass og vi satt oss i en taxi siden det var ganske langt. Taxien kjørte seg vill og brukte 30min istedenfor 10min. jada.. d e nice!
Vi kom eventuelt til hostellet, og det hadde blitt en mixup! De hadde fullbooka her osgå! Men han som jobbet der hadde vært backpacker selv og vi fikk til slutt lov å crashe på gulvet helt til han skulle hjem fra jobb. Og før vaskemannen kom, for han hadde en tendens til å si slike ting til sjefen. Fantastisk! Fram med sovepose og liggeunderlag! Vi vandret rundt i gatene i Santiago, typ midt på natten. Her var det mat over alt på gata, de lokale satt på gatecafeer og drakk! Vi tok oss en avocadosandwich og en øl. Chill! De selger Sopapillas som er en type brød som de frityrsteker. En Completo er bestselgeren som er en pølse med alt på. En Completo uten pølse var en slager! Varmt pølsebrød med avocado og tomat! Naaam!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar