fredag 13. februar 2009

NYE INNLEGG!


Aell! Då har eg endelig fått lagt ut en klatt t me blogg! D e av å t vanskelig å få skreve, eg vil på en måte ikkje bare sitta her å skriva, når eg kan vær ute å oppleva ting. D e jo derfor eg reise og d e jo ganske viktig for å ha någe å skriva om. Harkje hatt så mye inspirasjon t å skriva, derfor kan någe av stoffet kanskje virka litt rett fram og kjedelig, men eg fortelle hvertfall ka me gjør. Og endelig har eg faktisk fått skreve fram t nåtiden. I skrivende øyeblikk e eg faktisk i La Paz, Bolivia! Endelig e bloggen up to date og eg ska prøva å holdan sånn.

Eg sitte hvertfall her ganske skitten og ekkel med bart. Sissil overtalte meg t å spara t bart.. Hu seie d ser dødsbra ut, men eg tror ikkje på hu!
Tror d e någe hu seie sånn at d bare ikkje e hu så ska se teide ut. D ser ut så hu har parykk! haha! Neida, d ser bra ut!
Men eg ska hvertfall ta barten nå snart. Så får me se ka så egentlig ser best ut. Haha Bart!
Skitten e eg og, dusje når eg har mulighet, men eg har ikkje såpa. Harkje brukt d på ei stonn.. Ganske ekkelt. Ska ut på gatå å kjøpa meg ei såpa her i La Paz. D ska bli ganske digg! Snart rense kroppen seg sjøl. Tror eg e ppå vei inn i fasen der d bare e ekkelt før d faktisk virke.

Me ser ganske løgne ut når me vandre i byer og tar metroen me store sekker. Eg blei ganske leie av å donka borti lyktestolper me den breie sekken allerede i Sao Paolo. Eg blir liksom automatisk enten stoppa eller snudd rundt. Ganske plagsomt! D e heller ikkje alle buutikker me klare å komma oss inn i!
Sissil e ganske løyen, hu e så lav og sekken e så stor, så hu pleie å sitta fast i bommen på metroen. D e heilt syyykt morsomt å se på!

Eg elske hosteller! Mange av di hvertfall. D e så sykt DIY!
En kan bo her for en billig penge, d e kule folk her. Veggene e malt kult og d e liksom bare unge folk som like å reisa her. Vettkje heilt ka eg ska sei. Men eg har hvertfall fallt for hosteller.

D e og vanskelig å føla distanser når en reise siden en tar så mye fly.
Sånn eg følte når me va i Brasil og Argentina va at me lika godt konne vært i Spania på en måte. Selvom d kan vær ganske annerledes enn Spania kan d i hodet mitt vær lika langt borte. Når eg va i Ushuaia som e den sørligste byen i Norge konne eg godt vært i Nord-Norge. Underlig!
Men nå når eg har komt t Bolivia og når eg va i Tanzania kjenne eg at eg e langt borte fra Norge. D e så annerledes her!

Eg har heller ikkje dekning på mobilen for tiå, så hvis dåkk sende meg en melding og eg ikkje svare så ikkjebli sinte!
I Chile ringte forskjellige +56 nr heile tiå. Hvis d av eine eller aen grunn e någen i Norge som ringe og d blir omgjort t et rart +56 , send meg heller en melding. Ikkje at eg får di nå, men kanskje en plass eg får dekninig. Kem sko ringt meg fra Chile egentlig? Prøvde å ringa opp men ingen tok an. Forskjellig nr kver gang. Rart

å så har eg ikkje bilder t alle innleggå, vettkje koffor.. ekje alle plassene d e någe saerlig å ta bilder av.. og de bildene så ligge her e ganske random, tenkte bare eg sko sei d.

D va d eg hade på hjerta for denne gang!
PEACE!

3 kommentarer:

 1. Hei Daniel! Kjekt å høre fra deg :) Du er vel på vei til Peru nå? Her hjemme går livet sin vante gang. Pappa skal sjøsette båten en av de nærmeste dagene, så det blir bra! Jeg foreslo champagne til å døpe den i, men han vil visst ikke ha merke i den - hehe!! Han har jobbet på den seint og tidlig, så kanskje ikke så rart. Forrige søndag hadde vi bursdagsbesøk for Michelle på Vier. Alle hilser: Anne May, Christian, Ingunn, Knut G, Farmor og farfar. Anne May og familyen til Christian drar til Jamaica neste helg for Martin og damå skal gifte seg! Ikke verst med en tur til Jamaica i bryllup. Sara og Liam skal også være med. Ellers er det travelt på jobb med årsoppgjør og sånn (les: ikke begynn å jobbe med regnskap og økonomi, alt for mange tidsfrister), men det er utrolig deilig å slippe å reise til Vestby hver uke! Det er snø ute, til og med her på Vier! Skikkelig vinter - begynner å lure på om det med global oppvarming stemmer i det hele tatt. Dette må være den kaldeste vinteren vi har hatt på lang tid. Ellers så går det i finanskrise, den har nådd Norge også nå. Foreløpig merker vi bare at renten har sunket og det er jo bra! Skal hilse fra pappa, rhino og michelle!! STOOOR KLEM :)

  SvarSlett
 2. jooohooo Dani boy ;) tippe du e fortsatt mega sexy der bortistan.Sjøl om du isje har såpa..tihii.Ohhh dirrrty. Sakcnar dig i Skåne. Legg ut noen bilder i bar overkropp då. For faen..nisj da.

  xoxo från Kristina

  SvarSlett
 3. Hei Daniel! Bare en liten hilsen på en tirsdagskveld :) Her er det vinterferie, men snøen er borte vekke. Michelle og Miriam har reist til London i dag. Kommer ikke frem til deg på telefonen, men det er jo ikke noe nytt. Ringte Onecall og de ville sende deg et nytt simkort, men det er jo ikke så lett..
  De sa at du kunne taste et 1-tall foran pinkoden din. Håper det hjelper. Ellers alt bra her hjemme. Lurer på om vi skal legge ut bilen din for salg? Hilse fra Rhino! Klemz m&p Ja og så en aldri så liten nyhet: Det har åpnet en vegetar restaurant i Stavanger!! Resept i Østervåghar fått nye eiere og satser på veggismat!! :)

  SvarSlett